Ons gebouw

Een stukje geschiedenis: In 1996 werd door een aantal bewoners van het Kleiwegkwartier het initiatief genomen voor het oprichten van een woongroep. In september 2005 ging de eerste paal de grond in en in november 2006 werden de eerste sleutels uitgereikt.

Het gebouw ‘de Grindhorst’ is gelegen aan de Visvreugdstraat 11 t/m 129, op de hoek van de Ankie Verbeek-Ohrlaan en de Grindweg. Het gebouw bevat 59 appartementen voor 50-plussers, 32 huur- en 27 koopappartementen, waarvan 2 penthouses. De appartementen zijn ± 75 m2 groot. Elk appartement heeft een ruime woonkamer, een royale slaapkamer met aangrenzend een serre, een badkamer annex toilet, een kleinere kamer en een ruimte voor de wasmachine, de verwarmingsketel en de unit voor het WarmteTerugwinSysteem. Op de begane grond is er voor ieder appartement een privéberging voor o.a. de fiets.

De bewoners – niet alle bewoners van de Grindhorst zijn lid van de woongroep – hebben de beschikking over een gezamenlijke ‘huiskamer’, een kantoortje en een comfortabele logeerkamer voor hun gasten. Wanneer een appartement geen eigen parkeerplaats heeft, kan een privé-parkeerplaats gehuurd worden.

Voorzieningen: goede aansluiting op autowegen, bushaltes voor het gebouw.  Winkels en banken op loopafstand, evenals diensten/gemeenten, zorg en welzijn en kunst en cultuur. Volop gelegenheid voor sport en recreatie,  fiets- en wandelmogelijkheden.